Hogyan viseled a hétköznapokban a kifutó hajpántját vagy fejpántját?

A divatbemutató trendjeit gyakran kihívást jelent úgy adaptálni a való életbe, hogy ne tűnjön teljesen oda nem illőnek. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan lehet viselni a hajpántot vagy a hajpánt a kifutókról, anélkül, hogy a bankot megtörné, és amely nőies, kifinomult külsőt kölcsönöz a mindennapi megjelenésének. Készen állsz a kihívásra?

Hogyan viseld a kifutó fejpántot és fejpántot?

Hogyan
viseld a kifutó fejpántot és fejpántot?

Hogyan ugorj rá egy hatalmas trendre úgy, hogy közben ne költs sok pénzt, és a büdzsédet is tartsd ésszerű keretek között? A párnázott hajpántok nemrég jelentek meg a hajkiegészítők új trendjeként. A
hajcsatok, sálak és hajpántok szintén mindenhol jelen vannak manapság.

Fejpántok és hajpántok a divatbemutatókról

A Prada, a Miu Miu és Simone Rocha mindegyike úgy mutatta be női kollekcióját, hogy a modellek a 2019-es tavaszi/nyári szezonban bélelt fejpántot vagy hajpántot viselve sétáltak a kifutón. Az eredmény egy váratlan megjelenés lett, félúton a fenséges és a teljesen rendhagyó között. A
sportos hajpántok már egy ideje léteznek (gondoljunk csak Guccira és Fendire), és népszerűek is maradtak, de a párnázott fejpántok és a klasszikus, nőies hajpántok reneszánszukat élik, és a trend nem fog elhalványulni.

A fejpántok és hajpántfazonok sokasága mellett biztosan találsz olyat, ami illik a személyes stílusodhoz és frizurádhoz. Megfelelő módon viselve kifinomult megjelenést kölcsönöznek, amely teljesen merész és elbűvölő.
Blair Waldorf helyeselné!

Blair Waldorf hajpántot visel
Blair Waldorf hajpántot visel

Blair Waldorf hajpántot visel a Gossip Girlben

A párnázott hajpánt vagy a divatos „bélelt fejpánt”

Ha klasszikus megjelenésre vágysz, ez a bélelt fejpántos kialakítás határozottan divatos, és királyi hangsúlyt ad neked à la Kate vagy Pippa Middleton.

Kate Middleton és a híres fejpántja vagy padded headband
Pippa Middleton egy bársonyos párnázott fejpántot visel

Egy csomó különböző stílus létezik bársonnyal, díszítésekkel, kristályokkal és gyöngyökkel, mint például ez a fonott bársony fejpánt Paola és ez a lenyűgöző, gyöngyökkel és strasszokkal díszített modell. Viseld őket nadrággal, csipkés felsővel és vörös rúzzsal az ultranőies, bölcsességre valló megjelenésért.

Szóval, hogyan viseld ezeket a steppelt fejpántokat

hogyan viseljük a Mon Petit Bandeau boutique steppelt fejpántját

A hajunkat lazán tarthatjuk, vagy alacsony lófarokba, copfba vagy kontyba húzhatjuk. Tartsd egyszerűnek, mert a párnázott fejpánt igazi stílusmeghatározás. A
sikkes stílus érdekében javasoljuk, hogy a lófarkat alacsonyan tartsa.

A bandeau cheveux femme, a lófarokkal is hordható, könnyed kiegészítő

.

Az évek során a csavart vagy csomózott női hajpánt klasszikusnak számít. Könnyen viselhető kiegészítő, amely azonnal stílusos színt kölcsönöz az öltözékednek. Egy kicsit kevésbé konformista és egy kicsit rendhagyó megjelenésért viseld a fejpánt csomót a fejed oldalán. Lófarokkal vagy copfokkal, a trendi és elbűvölő hatás garantált!

Őszi-téli időszakra a bársony leopárd hajpánt vagy a snake-print hairband python kitűnik majd a fejedre. Könnyen viselhető magas lófarok fölött, mivel nem bélelt.

Hogyan viseljük a hajkendőt?

A női fejpánt trendhez a hajkendők is hozzátartoznak. Könnyen és minden alkalomra viselhetőek. Stílusuk nosztalgiát ébreszt bennünk a 60-as évek iránt. Kössük a sálat egy alacsony lófarok, konty vagy fonat egyik oldalára, vagy egyszerűen a laza hajunkra.

Hogyan viseljünk hajpántot rövid hajon

Hajpánt viselése rövid hajon

Tévhit, hogy a rövid hajra csak tűket és hajgumikat, vagy egyszerűen semmilyen hajkiegészítőt nem lehet felvenni.
Annak ellenére, amit gondolhatsz, a fejpántok és a hajpántok nagyon jól működnek rövid hajon, és rengeteg formázási lehetőséget biztosítanak.

A fejpánt a tökéletes kiegészítő rövid hajhoz. A
bélelt vagy díszített fazonok volument, sok textúrát adnak, és aláfestik a rövid frizura dimenzióját.

Ha a hajad közepesen rövid, választhatsz csavart vagy masnis hajpántot. Ha
kontyolt hajad van, minden kiegészítő érvényes: vastag vagy vékony hajpántok, fejpántok, sőt sálak és kendők is.

A fejpántokat illetően számtalan lehetőséged van: anyag, színek és nyomatok. Az egyszínű vagy kéttónusú, semleges színű fejpánt tökéletes alkalmi eseményekre, vagy amikor csak hátra akarod húzni a hajad, míg a szélesebb fejpánt tökéletes egy elegánsabb alkalomra.

A fém fejpánt ugyan rockosan hangzik, de valójában finom és elegáns. Jellemzően találhatsz olyan fém fejpántokat, amelyeket a görög istennők vagy a reneszánsz kor ihletett. Rövid hajhoz tökéletesek.

Hogyan viseljünk hajpántot vagy hajpántot frufru fölött

Frizurás hajpánt viselése

A hajpánt vagy hajpánt remek választás lehet, ha frufruját vagy haját növeszti egy friss hajvágás után, vagy a frizuraváltás közben. Ha rojtjaid vannak, egy hajpánt lehúzhatja őket az arcodról, vagy kiemelheti őket, attól függően, hogyan viseled őket.
A vékony hajpántok ideálisak rojtokkal, mert egész nap a helyén maradnak, és lehetővé teszik, hogy a rojtjaid a középpontba kerüljenek. Ha a
rojtjaidat szeretnéd eltüntetni az arcodból, válassz egy klasszikus fazont.

Most, hogy már tudod, hogyan viseld a hajpántot és a fejpántot, miért ne próbálnád ki? Milyen stílust fogsz viselni?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük