Pradától Kate Middletonig, a női hajpánt hivatalosan is visszatért!

A fejpántok a gyerekkorodra emlékeztetnek? Akár hiszed, akár nem, a 90-es évek hajkiegészítője újra erőre kapott. A legkeresettebb fazonok: a csavart hajpánt és a gyöngyökkel vagy drágakövekkel kirakott bársony hajpánt. Ebben a cikkben a Mon Petit Bandeau bemutatja az inspirációs útmutatót és a frizurákat, amelyeket ezekkel a kiegészítőkkel alkalmazhatsz.
Tour d’Horizon …

Honnan jött a hajpánt nőknek trend?

fejpántos haj trend 2019

A fejpántoknak és fejpántoknak az évek során nagyon sokféle változata volt – Grace Kelly-től és Brigitte Bardot-tól a fejpántkirálynő Blair Waldorfig -, és mint ilyen, nem mindig a legdivatosabb viselet volt.
A kilencvenes éveknek már jócskán vége, és az egykor imádott fejpántjainkat már rég száműztük a stílusrepertoárunkból. Legfeljebb arra használhattuk őket, hogy a hajunkat a fürdőszobában tartsuk (a smink hajpánt a szépségápolási rutinunkhoz).

De a hajpánt visszaköveteli helyét a mindennapi stílusban – ráadásul különleges, stílusos kiegészítő lett belőle. Egyszerű módja annak, hogy feldobd a hétköznapi stílust. Legyen szó bonyolultan gyöngyözött vagy visszafogott viseletről: a szerény fejpánt igazi szemet gyönyörködtetővé vált.

A hajgumik, hajcsatok és hajcsatok reneszánsza után tehát nem meglepő, hogy a divattervezők és a tervezők a fejpánt és a fejpánt mint az „It-kiegészítő” felé fordultak, amely folyamatosan újra és újra feltalálja magát. A
2019-es tavaszi/nyári bemutatók kifutóin a fejpánt és a hajpánt megmutatta igazi sokoldalúságát.

Prada a 60-as évek stílusát választotta, Dior lekicsinyelte, Simone Rocha pedig királyi jelvényként, egyfajta királynőhöz illő tiaraként mutatta be a fejpántot. Azóta számtalan influencer vette át a megjelenést, jóval azelőtt, hogy ezek a darabok elérhetővé váltak volna. A fejpántok és a fejpántok túlmutattak azon, hogy esküvői kiegészítők legyenek, és önálló divatcikké váltak. És Kate Middleton sem mondana mást. A fejpánt Cambridge hercegnéjének kedvenc kiegészítőjévé vált. Nemrégiben egy pici gyöngyökkel díszített, párnázott fejpánttal keltett feltűnést, amikor november 9-én megjelent a londoni Royal Albert Hallban, az éves megemlékezésen.

Még Kate Middleton is rajta van az ügyön, rendszeresen visel túlméretezett bársony bélésű, párnázott fejpántokat.

Ezek a fejpántfazonok visszatértek

A Roaring Twenties retro stílusú fejpánt

Tudjuk, hogy a fejpántok retroak. Azonban nem csak a 90-es években, hanem a Roaring Twentiesben is imádták őket. Egyetlen outfit sem volt teljes fejpánt nélkül: strasszokkal, tollakkal, hálós betétekkel, flitterekkel vagy kis gyöngyökkel. Ha a Gatsby-lookra vágysz, felejtsd el a „kevesebb több” stílust. Itt a csillogás a minden!

Ez a trend mára mainstream lett, és a stílusok széles skáláját kínálja minden napra. Aki pedig valami különlegeset keres, annak a Mon Petit Bandeau üzletünkben remek lehetőségeket kínálunk.

A túlméretezett fejpánt

Túlméretes párnázott fejpánt

A túlméretes fejpánt elegáns megjelenést biztosít. Kevésbé jól működik fonatokkal vagy bármilyen más frizurával – csak viseld laza hajban. Ideális? Hosszú, hullámos hajban. Szaténban vagy bársonyban – tökéletes lenne egy klasszikus, ultrasikkes megjelenéshez.

A csavart hajpánt

Twisted hairband for women at hajpant.hu

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy elrejtsük a hajunk rossz napjait, egy szatén vagy bársony hajpánt. Legyen retro egy elegáns, alacsony lófarokkal, vagy laza és laza egy strukturálatlan kontyban. Akárhogy is, egy bársony csavart hajpánt vagy szatén a leggyorsabb módja annak, hogy könnyedén szublimálja a megjelenését.

hajpántot és hajpánt : Look Inspirációs útmutató

Itt egy inspirációs útmutató arról, hogyan viseld ezt a trendet, és vásárold meg a számodra megfelelő darabot.

Brigitte Bardot és a híres tengerészkék hajpántja

Stílusjegyzetek: Hogy a választott hajpánt ne tűnjön túlságosan kosztümösnek, Brigitte Bardot szerint mindig legyen benne egy leoldott vagy strukturálatlan elem.

minimalista stílusú női hajpánt

Stílusjegyzetek: Ha elegánsabb megjelenésre vágysz, hivatkozz a minimalizmusra. Viseljen egy egyszerű hajpántot, amely a ruhatár alapvető darabjait idézi, például egy garbót vagy egy blézer kabátot.

Carolyn Kennedy női teknőspáncél hajpántot visel

Stílusjegyzetek: A ’90-es évek stílusát idézi, ha Carolyn Bessette-Kennedyhez hasonlóan ovális napszemüveget visel, hogy a figyelmet a hajpántjára irányítsa.

Caroline Daur női hajpántot visel egy csinos fülbevalóval

Stílusjegyzetek: Bardot klasszikus fekete hajpántját tegye egy kicsit modernebbé, Caroline Daur változata kevésbé széles, és arany ékszerekkel viseli.

a női hajpánt Marine Serre tervező által látva

Stílusjegyzetek: A női hajpánt trend új viselési módja a textúrákkal való játék és más kiegészítők hozzáadása. Adj hozzá egy fülbevalót, és tartsd egyszerűnek a megjelenésed többi részét, mint ebben az öltözékben Marine Serre divatbemutatójáról.

Stretchy sportos hajpánt

Stílusjegyzetek: A kifutón kívül sok modell választotta ezt a sportosabb kivitelezést (mint például a Fila-nál), és a hajuk fölött viselnek egy rugalmas hajpántot, nem pedig aláhajtva.

Grace Kelly arany ékszerekkel díszített fejpántot visel

Grace Kelly arany fejpántját az ékszereihez igazította. Imádjuk ezt a dögös megjelenést!

Emma Louise egy túlméretezett fejpántot visel Alessandra Rich tervezőtől

Stílusjegyzetek: Emma Louise Connolly Alessandra Rich tervezőtől választott viseletet Eugenie hercegnő esküvőjére – egy olyan tervezőtől, aki valóban élen jár ebben a trendben.

Kate Middleton bársonnyal bélelt fejpántot visel

Style notes: Kate Middleton egy Jane Taylor tervező által készített bársonnyal bélelt fejpántot visel. A fejpánt magassága és drámai volumene miatt lenyűgöző, kifejezetten merész megjelenés Cambridge hercegnőjének.

Hajpántot vagy fejpántot viselni annyi, mint pillanatok alatt feldobni bármilyen öltözéket, és végső sikket kölcsönözni neki.

Anna Vitiello fejpántot visel egy gyönyörű fülbevalóval párosítva

Stílusjegyzetek: Úgy tűnik, hogy 2019-ben és azon túl is a fejpánt és a fülbevaló lesz a menő kombináció. Még
Anna Vitiello sem
mondhat mást.

Florrie thomas steppelt bársony női hajpántot visel

Stílusjegyzetek: Párosítsd a hajpántod színét az estélyi ruhádhoz, mint Florrie Thomas, és nézd, ahogy a stílusod szárnyal.

Ez a trend mostanra mainstream lett, a stílusok széles választéka minden napra alkalmas. Aki pedig valami különlegeset keres, annak a Mon Petit Bandeau üzletünkben is van néhány nagyszerű lehetőség.

A kérdés már csak az, hogy melyik hajpántba vagy hajpántba fogsz belezúgni? Vásárolj a kollekcióinkban, széles választékot találsz a női modellek között!

Mon Petit Bandeau női hajpánt kollekció
Mon Petit Bandeau női fejpánt kollekció

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük