A hírességek által jóváhagyott hajpánt stílus útmutató

A fejpántok kicsit olyanok, mint a cowboykalapok, mert nem igazán lehet szégyenlősen viselni őket – ki kell sajátítani, ki kell jelenteni. Ezért ahelyett, hogy menet közben felcsúsztatnánk egyet, utánajártunk, hogy néhány híresség, akik magukévá tették a megjelenést, hogyan viselik a hajpántot szándékosan és magabiztosan, stílusosan.
Íme kilenc módja annak, hogyan viseljük a hajpántot 2020-ban.

Ha kétségeid vannak afelől, hogyan viseljük a hajpántot, itt az ideje, hogy feloldjuk a fátylat erről a trendről. A
Gossip Girl című sorozat újjáéledésével a láthatáron, és azzal, hogy Jessica Albától Zendayáig minden híresség viseli ezt a kiegészítőt, a női hajpánt trend nem fog egyhamar sehová sem tűnni.

Ez a hajkiegészítő 2008-ban élte fel újra az érdeklődést, és esztétikai fénykorát a trend királynője, Blair Waldorf érte el.
Csak egy évtizeddel később tért vissza, részben a Pradának köszönhetően, amely 2019-es tavaszi/nyári bemutatóján túlméretezett párnázott hajpántokba és párnázott fejpántokba öltöztetett modelleket mutatott be a kifutón.

Majd valahol középre került Kate Middleton és a tiara-szerű hajpántok. Chrissy Teigen Headband of the Day (#HBOTD) sorozata, amelynek hatalmas követői vannak az Instagramon, tovább táplálta a trend előretörését.

Naná, hogy tíz év múlva megkérdőjelezheted a #OOTD-ket, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy most fejpántot viselj. Akárcsak a hajgumik, masnik, klipszek és hajcsatok, ez a hajkiegészítő-őrület is itt van, hogy maradjon. És mi mindannyian mellette vagyunk. Legyen szó bélelt, bőrből készült vagy díszített hajpántról, a fejpánt vagy hajgumi egyszerű módja a stílusnak és a Prada-lányok energiájának kanalizálása.

Emma Roberts egy piros, csavart hajpántot választott, hogy kontrasztot adjon monokróm megjelenéséhez, míg Kaia Gerber egy 90-es évek stílusú kendőt választott.
Egyesek mindig előveszik a hajkiegészítőt, amikor el kell rejteniük egy rossz frizurát, míg mások, mint Jessica Alba, beépítik a vörös szőnyeges megjelenésükbe. Akárhogy is
, áttekintettük a legjobb öltözékeiket, és adtunk néhány vásárlási lehetőséget.

Chrissy Teigen hármas rózsás hajpántja

Chrissy Teigen tripla rózsás fejpántot visel

Lehet, hogy sosem foghatod meg John Legend kezét, de abba beleszerethetsz, ahogy Chrissy Teigen egy tripla rózsás fejpánttal emeli a megjelenését. Rétegezd a ruhát farmerre, és cseréld a magassarkút csizmára, így ezt a hétvégi brunch outfitet még a tél közepén is viselheted.

Bella Hadid 80-as évekbeli sportos hajpántja

Bella Hadid sportos hajpántot visel

Bella Hadidnak sikerült egy 80-as évekbeli hajpánt dizájnt szexi, sportos stílusba integrálnia, így egy újabb okot adott arra, hogy ezt a kiegészítőt viseljük a fitnesz- vagy jógaóránk után. Most már csak annyi a dolgunk, hogy
tavaszra felhalmozzuk a kis kardigánokat és rövidnadrágokat.

Poppy Delevingne leopárdmintás fejpántja

Poppy Delevingne leopárdos hajpántot visel

A vásárlás napjaira vedd át a leopárdos hajpántot, viseld bokánál feltűrt egyenes farmerrel és egy pár edzőcipővel, hogy egyszerre legyen vagány és nőies, mint Poppy Delevingne.

Zendaya színes hajpántja

Zendaya és a nagyon színes fejpántja

Zendaya érti a dolgát: Az egyik legegyszerűbb (és legmerészebb) módja a fejpánt viselésének, ha a ruhád vagy a ruhád színéhez és anyagához illeszkedik. Gyöngy fülbevaló és fehér tűsarkú emeli a megjelenést.

Salma Hayek strasszos fejpántja

Salma Hayek strasszos fejpántot visel

Salma Hayek üzletasszony, és a fejpántja is az. Ezt a karcsú fejpántos stílust, amelyet egy össze nem illő öltönyhöz visel, éppúgy illik az irodába, mint egy elegáns estélyi ruhához.

Emma Roberts piros csavart hajpántja

Emma Roberts csavart hajpántot visel

Egy kontrasztos kiegészítő feldobhatja az egyszínű ruhát. Emma Roberts egy csomózott piros hajpántot visel krémszínű farmerdzsekivel és hozzá illő nadrággal, így inkább csajos estélyi, mint pajkos óvodás lánynak tűnik.

Kaia Gerber kendője

Kaia gerber és a 80-as évek stílusú kendője

Ha arról álmodozol, hogy felcseréld az öltöződet Kaia Gerberével, egyelőre azt javasoljuk, hogy kezdd el egy olyan külsővel, amit ultraegyszerű lemásolni – mindössze néhány alapdarabra van szükséged a ruhatáradból: egy kivágott kötött kardigán, farmer, egy pár converse magassarkú, egy kendő a hajadba, és már kész is vagy!

Busy Philipps bársony bélelt fejpánt

Busy Philipps bársonnyal bélelt fejpántja

Busy Philipps itt megmutatja nekünk, hogy egy egyszínű fejpánt harmóniát teremthet egy nyomtatott ruhához és egy élénkpiros csizmához a randevú estéjén.

Jessica Alba ékköves fejpántja

Jessica Alba egy gyöngyökkel ékített fejpántot visel

Jessica Alba kissé királyi vörös szőnyeges megjelenése simán illene egy királynőhöz (vagy Cambridge hercegnőjéhez). Jessica Alba egy gyöngyökkel ékesített, ékkövekkel díszített fejpántot választott, hogy kiegészítse tollas ruháját. Az egyszerre modern és időtlen eredmény abszolút gyönyörű, és tökéletesen illik egy nagy eseményhez. Másold le az ő stílusát azzal, hogy minimalizálod a többi kiegészítődet, a fejpánt maradjon az öltözéked középpontjában.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük